Joseph Joseph Keuken Bakmat opvouwbaar
 

Joseph Joseph Keuken Bakmat opvouwbaar

Deze handige bakmat van Joseph Joseph is oprolbaar waardoor hij zeer compact op te bergen is. De mat is hygiënisch en antislip voor extra comfort. Op de mat zijn vormen en lijnen aangebracht waardoor het bakken van de perfecte taart makkelijker wordt. Afmetingen: 58x38x0,2cm. Materiaal: siliconen. Vaatwasmachine bestendig. Kleur: limegroen.

Prijs nu €29.95 shop bij Gestrikt

Webwinkel Productnaam Prijs  
Joseph Joseph Keuken Bakmat opvouwbaar 29.95 Bezoek webwinkel

Item info

Op deze webpagina zie je artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan 'Joseph Joseph Keuken Bakmat opvouwbaar' en gerelateerde items o.a. kopen in de Nederlandse online winkel van 'Gestrikt'. Elk seizoen zijn er weer nieuwe items en aanbiedingen online te vinden bij Salekortingaanbieding.nl.

Shop nu 'Joseph Joseph Keuken Bakmat opvouwbaar' uit de categorie 'Keuken' van het merk 'Joseph Joseph' via de website van Sale Korting Aanbieding!

Gerelateerde items

 
Image of Joseph Joseph Tri Scale digitale Weegschaal
 

Joseph Joseph Tri Scale digitale Weegschaal

De TriScale van Joseph Joseph is een handige en volledig opvouwbare digitale weegschaal. De weegschaal heeft een LCD display. De weegschaal meet per gram nauwkeurig tot 5 kilo. Afmetingen: 21,9x20,2x2,1cm. Ingeklapt is de afmeting 14,9x4,5x2,1 cm. Materiaal...


NU € 49.95

Meer informatie

▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid