Magic 10 stuks Secret Covers
 

Magic 10 stuks Secret Covers

Satijnen rozetjes van MAGIC.Uitgevoerd met een zachte binnenkant om de tepels te beschermen en onzichtbaar te maken waardoor u T-shirts en andere doorschijnende kleding met zelfvertrouwen kunt dragen.Kunnen ook gebruikt worden ter bescherming tijdens het sporten.MAGIC secret covers zijn een wegwerpproduct en worden in een pakje van 10 paar verkocht.

Prijs 9.95 nu €9.95 shop bij Timarco

Webwinkel Productnaam Prijs  
Magic 10 stuks Secret Covers 9.95 Bezoek webwinkel

Item info

Op deze webpagina zie je artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan 'Magic 10 stuks Secret Covers' en gerelateerde items o.a. kopen in de Nederlandse online winkel van 'Timarco'. Elk seizoen zijn er weer nieuwe items en aanbiedingen online te vinden bij Salekortingaanbieding.nl.

Shop nu 'Magic 10 stuks Secret Covers' van het merk 'Magic' via de website van Sale Korting Aanbieding!

Gerelateerde items

 
Image of MAGIC Silicone Nippless Covers
 

MAGIC Silicone Nippless Covers

Nipple covers van MAGIC.Perfect voor onder dunne tops en jurkjes.Kunnen met of zonder beha gedragen worden.Was met water om opnieuw te gebruiken.

12.95
NU € 12.95

Meer informatie

 
Image of MAGIC Silicone Secret Bra
 

MAGIC Silicone Secret Bra

Zelfhechtende en onzichtbare siliconen van MAGIC die de steun van een beha geven. Aan te brengen onder de buste voor een mooi lift. Kan meerdere keren gebruikt worden.

29.95
NU € 29.95

Meer informatie

 
Image of Magic 2 stuks Eye-Mask
 

Magic 2 stuks Eye-Mask

Luxe oog masker in een stijlvol design van Magic. Een perfect oogmasker als u wilt ontspannen en even uw ogen wilt sluiten. Comfortabel en gemaakt van heerlijk glad materiaal.

5.95
NU € 5.95

Meer informatie

 
Image of Magic 3 stuks Straps
 

Magic 3 stuks Straps

Een praktisch bandje van MAGIC. Het rugbandje verandert snel en eenvoudig je gewone beha in een racerback. Simpelweg de ultieme oplossing voor kledingstukken met racerback.Een verpakking bevat een zwarte, witte en huidkleurige band.

4.95
NU € 4.95

Meer informatie

 
Image of Magic 4 stuks Clip
 

Magic 4 stuks Clip

Een handige clip van MAGIC. Met de clip verander je je gewone beha makkelijk en snel in een racerback. Simpelweg de ultieme oplossing voor kledingstukken met een racerback.

3.95
NU € 3.95

Meer informatie

 
 
 
 

 
Image of Magic 12 stuks Armpit Shields
 

Magic 12 stuks Armpit Shields

Kleine sweatpads van MAGIC die je onder je oksels kunt aanbrengen om vocht en geurtjes te absorberen en vlekken in je kleding helpen te voorkomen. Wordt geleverd in een verpakking met 12 stuks.

9.95
NU € 9.95

Meer informatie

 
Image of Magic 3 stuks Bra Extender 2 Hooks 3 cm
 

Magic 3 stuks Bra Extender 2 Hooks 3 cm

Een behaverlengstuk van MAGIC. Is de omvang van je beha iets te klein geworden? Dat los je heel simpel op met de MAGIC Bra Extender. Bevestig het verlengstuk aan de behasluiting en voilà, je voelt je weer comfortabel. Een pakje bevat een wit, zwart en...

8.99
NU € 8.99

Meer informatie

 
Image of Magic 3 stuks Bra Extender 2 Hooks 3,8 cm
 

Magic 3 stuks Bra Extender 2 Hooks 3,8 cm

Een bh verlengstuk van MAGIC. Is uw bh iets te krap gaan zitten? Dit is makkelijk op te lossen met dit verlengstuk van MAGIC Bra Extender. Makkelijk aan de sluiting van de bh vast te maken. Een pakket heeft een wit, zwart en huidkleurig verlengstuk.

8.99
NU € 8.99

Meer informatie

 
Image of Magic 3 stuks Bra Extender 3 Hooks 4,5 cm
 

Magic 3 stuks Bra Extender 3 Hooks 4,5 cm

Een bh verlengstuk van MAGIC. Is de band is te krap geworden? Dit is gemakkelijk op te lossen met dit verlengstuk van MAGIC Bra Extender. Vast te knopen aan de gewone bh sluiting voor een comfortabel gevoel. Dit pakket bevat een verlengstuk in zwart,...

8.99
NU € 8.99

Meer informatie

▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid