Sale Korting Aanbieding – Shoppen met korting is leuker!

Mila Paradise Bloom Black/ Bleu/Coral Print Badpak

 
Mila Paradise Bloom Black/ Bleu/Coral Print Badpak
 

Mooi badpak met een warme meerkleurige tropische print op een basis van zwart. Het badpak is aan de voorzijde afgewerkt met flatterende plooien, V-hals en effen onderkant voor een 'tankini-look'. Het badpak heeft een ronde rug en de achterzijde is effen van kleur voor een afslankend effect. Het badpak is geschikt van ongeveer B- tot D-cup. Gemaakt van 80% polyamide en 20% Elastane polyester, is geschikt voor regelmatige zwemmers. De kenmerken hiervan zijn chloorbestendig, sneldrogend, goed vochtdoorlatend en kreukherstellend.

Prijs: €54.95
Winkel: Dutch Designers Outlet

Bezoek webshop »

Shop Naam Prijs  
Mila Paradise Bloom Black/ Bleu/Coral Print Badpak €54.95 Shop »

Product suggesties op Sale korting aanbieding.nl


 
Mila Paradise Bloom Black/ Bleu/Coral Print Tankini
 

Mila Paradise Bloom Black/ Bleu/Coral Print Tankini

De tankini is black met mooie Tropische print. De tankini heeft een elastieke band onder de voorgevormde cups met padding wat een goede ondersteuning geeft aan de buste. De bandjes zijn verstelbaar middels een schuifmechanisme. Bij de buste is de tankini...


 
Mila Paradise Bloom White/ Coral Print Badpak
 

Mila Paradise Bloom White/ Coral Print Badpak

Mooi badpak met een print van exotische bloemen en planten.Dit badpak heeft een diepe v hals en een rechte rug, ingewerkte voorgevormde triangle cups, en verstelbare bandjes.De hoogte van het broekje is naar wens aan te passen doormiddel van vrolijke...


 
Mila Paradise Bloom White/Coral Print D/E cup Bikini
 

Mila Paradise Bloom White/Coral Print D/E cup Bikini

Prachtige  bikini met een rijke pauwenveren print Deze bikinitop heeft beugels, voorgevormde cups en verstelbare bandjes. De top sluit achter met een clipje en is geschikt een D/E cup. Het broekje valt normaal op de heupen en is normaal opgesneden.


 
Mila Savanna Black/Print badpak
 

Mila Savanna Black/Print badpak

Mooi badpak met een warme meerkleurige fantasie print op een basis van zwart. Het badpak is aan de voorzijde afgewerkt met flatterende plooien, V-hals en effen onderkant voor een 'tankini-look'. Het badpak heeft een ronde rug en de achterzijde is effen...Bekijk en vergelijk Mila Paradise Bloom Black Bleu Coral Print Badpak bij online winkels!

In deze shopping website www.salekortingaanbieding.nl kan je producten van op het gebied van fashion, lifestyle, living en gifts vinden. Bekijk en vergelijk, vind of koop Mila Paradise Bloom Black Bleu Coral Print Badpak in de shops aangesloten bij onze website! Surf door de producten per afdeling, merknaam, zoekopdracht of winkel.

Sale Korting Aanbieding - Shoppen met korting is leuker!
Ben je op zoek naar iets? Probeer dan onze ‘Zoekfunctie’ eens en kijk of we het product voor jou kunnen vinden in onze website!

Sale Korting Aanbieding - Shoppen met korting is leuker!

Copyright © 2020 alle rechten voorbehouden ✓ AVG Privacybeleidwww.salekortingaanbieding.nl