Sale Korting Aanbieding – Shoppen met korting is leuker!

VIto Slub

 
VIto Slub
 

Dit is de Vito Slub van Tigha. Het t-shirt heeft een gerolde crewneck. Ook heeft hij een vintage look en maakt hiermee je outfit helemaal af. Het vlamgaren-effect maakt de Vito Slub tot een basic shirt met een licht gemêleerde look. De Vito Slub is luchtdoorlatend, fijn en is erg comfortabel. Hij is afgewerkt met Tigha branding. DETAILS100% katoenVlamgaren-effectVintage lookLuchtdoorlatendTigha brandingGerolde crewneck en zoom Model draagt maat M en is 1.85 m. lang.Zijn borstomvang meet 96 cm.

Prijs: €29.95
Winkel: Score

Bezoek webshop »

Shop Naam Prijs  
VIto Slub €29.95 Shop »

Product suggesties op Sale korting aanbieding.nl


 
Benaja
 

Benaja

BENAJA100% katoenRegular fitCrewneckRonde zoomContrasterende en fel gekleurde stikselsContrasterend en fel gekleurd TIGHA logoGrote TIGHA logo carrier op de achterzijde Model draagt maat M en is 1.86 m. lang. Zijn borstomvang meet 80 cm.


 
Milo
 

Milo

MILO100% katoenLicht gerafelde crewneckWashed effectAchterkant langer dan de voorkantLong fit Model draagt maat M en is 1.86 m. lang. Zijn borstomvang meet 80 cm.


 
Milo Sweat
 

Milo Sweat

MILO SWEAT100% katoenLicht gerafelde crewneck en zoomOmgeslagen mouwuiteindenDikkere kwaliteit stofLong fit Model draagt maat M en is 1.86 m. lang. Zijn borstomvang meet 80 cm.Bekijk en vergelijk VIto Slub bij online winkels!

In deze shopping website www.salekortingaanbieding.nl kan je producten van op het gebied van fashion, lifestyle, living en gifts vinden. Bekijk en vergelijk, vind of koop VIto Slub in de shops aangesloten bij onze website! Surf door de producten per afdeling, merknaam, zoekopdracht of winkel.

Sale Korting Aanbieding - Shoppen met korting is leuker!
Ben je op zoek naar iets? Probeer dan onze ‘Zoekfunctie’ eens en kijk of we het product voor jou kunnen vinden in onze website!

Sale Korting Aanbieding - Shoppen met korting is leuker!

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden ✓ AVG Privacybeleidwww.salekortingaanbieding.nl