Sale Korting Aanbieding – Shoppen met korting is leuker!

Vizor AOP Tee

 
Vizor AOP Tee
 

De Vizor AOP Tee heeft flink wat weg van de Vizor Tee, ook van Freshman by SOMS. Ditmaal heeft het regular fit t-shirt een all over print van bloemen en bladeren. De tapings met grafisch lijnwerk zijn ook weer aangebracht op de borst en lopen door over de mouwen. En op de achterzijde zijn weer de grafische details te vinden van Freshman. Het t-shirt heeft een crewneck en is afgewerkt met Freshman branding. DETAILS100% katoenFreshman by SOMSAll over print van bloemen en bladerenGrafisch lijnwerk over de borst en mouwenGrafische details aan de achterzijdeCrewneckFreshman brandingRegular fit Model draagt maat M en is 1.85 m. lang. Zijn borstomvang meet 90 cm.

Prijs: €29.95
Winkel: Score

Bezoek webshop »

Shop Naam Prijs  
Vizor AOP Tee €29.95 Shop »

Product suggesties op Sale korting aanbieding.nl


 
Vizor Tee
 

Vizor Tee

Dit is de Vizor Tee, een regular fit t-shirt van Freshman by SOMS. De Vizor heeft een crewneck. Op de borst is een taping aangebracht met grafisch lijnwerk. Dit grafische gedeelte loopt door over de mouwen. Op de borst is ook nog het Freshman logo aangebracht....


 
Basic
 

Basic

Dit is de Basic van Freshman by SOMS. Het t-shirt is echt een regular fit, basic t-shirt. Op beide kanten van de borst zijn enige logo carriers aangebracht. Het t-shirt heeft een crewneck en is afgewerkt met Freshman branding. DETAILS100% katoenFreshman...


 
Dozer
 

Dozer

DOZER100% katoenRegular fitStriped designCrewneckTapings met logo rond de mouwen en crewneckGeborduurd Freshman logo op de borst Model draagt maat L en is 1.88 m. lang. Zijn borstomvang meet 94 cm.


 
Graphic World
 

Graphic World

Dit is de Graphic World van Freshman by SOMS. Het is een regular fit T-shirt met twee kleine logocarriers op de borst, waarvan een links en de andere rechts. Het T-shirt heeft een crewneck en ook nog eens branding op de mouwen. Op de achterzijde van het...Bekijk en vergelijk Vizor AOP Tee bij online winkels!

In deze shopping website www.salekortingaanbieding.nl kan je producten van op het gebied van fashion, lifestyle, living en gifts vinden. Bekijk en vergelijk, vind of koop Vizor AOP Tee in de shops aangesloten bij onze website! Surf door de producten per afdeling, merknaam, zoekopdracht of winkel.

Sale Korting Aanbieding - Shoppen met korting is leuker!
Ben je op zoek naar iets? Probeer dan onze ‘Zoekfunctie’ eens en kijk of we het product voor jou kunnen vinden in onze website!

Sale Korting Aanbieding - Shoppen met korting is leuker!

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden ✓ AVG Privacybeleidwww.salekortingaanbieding.nl