Image of Oroblu 2 stuks Solange Light Steps
 

Oroblu 2 stuks Solange Light Steps

Lage sokjes van Oroblu die niet te zien zijn in zomerschoenen. Deze slijtvaste sokken zijn gemaakt van een licht materiaal dat heerlijk aanvoelt aan de voeten. Een dunne rand houdt de kousen op de plaats. Heerlijke kousen voor in lage schoenen zoals ballerina's.

8.95
NU € 7.16

Meer informatie

 
Image of Oroblu All Colors 50 Leggings
 

Oroblu All Colors 50 Leggings

Heerlijke en stijlvolle panty van Oroblu met een hoge kwaliteit. Deze panty is gemaakt met 50 den en ontworpen met 3D technologie voor een goede pasvorm. Gemaakt van een soepel en zacht materiaal dat heerlijk aanvoelt onder kleding. Platte zomen voor...

19.95
NU € 19.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Carry Fishnet Tights
 

Oroblu Carry Fishnet Tights

Heerlijke panty van Oroblu met een hoge kwaliteit. Deze panty is gemaakt van dunne draden met een klassieke structuur. Een vrouwelijke panty die geweldig is onder rokjes of jurken.

21.95
NU € 21.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Cloe Polka Dot Tights 20
 

Oroblu Cloe Polka Dot Tights 20

Heerlijke panty van Oroblu met 20 den en een mooi design. Deze panty is gemaakt van goede kwaliteit. Dankzij de platte zomen is hij niet te zien onder kleding. Een kruis van katoen. Een vrouwelijke panty die geweldig is onder rokjes of jurken.

21.95
NU € 15.36

Meer informatie

 
Image of Oroblu Demi-Bas Dalia 30 Socks
 

Oroblu Demi-Bas Dalia 30 Socks

Vrouwelijke en kanten sokjes van Oroblu in 30 den. Deze lichte kousen hebben een zachte elastische band aan de bovenkant zodat ze goed blijven zitten. Heerlijke sokken om je outfit extra flair te geven.

16.95
NU € 13.56

Meer informatie

 
 
 
 

 
Image of Oroblu Demi-Bas Regular Fishnet Socks
 

Oroblu Demi-Bas Regular Fishnet Socks

Fijne enkelsokjes van net materiaal voor een prachtige touch aan je outfit. Deze sokjes zijn gemaakt een comfortabel microfiber en zitten heerlijk aan de voeten. Een zachte band rond de enkel. Match hem met hoog gehakte schoenen voor een prachtige look!

13.95
NU € 13.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Different 40
 

Oroblu Different 40

Elegante half doorzichtige panty in 40 den van Orublu. Deze panty heeft een hoog en comfortabel middel. Anatomisch gevormd met platte zomen en kruis van katoen. Deze panty heeft een versterkte lycradraad voor extra houdbaarheid. Trek aan de panty voordat...

25.95
NU € 25.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Magie 20
 

Oroblu Magie 20

Zijdeachtige panty met extra glans in 20 den van Oroblu. Dubbele versterking in lycra, ingezet kruisje van katoen en onzichtbare versterking bij de tenen. Platte met de hand gestikte naden voor maximaal comfort. Rek de kousen op de juiste wijze voordat...

18.95
NU € 18.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Magie 40
 

Oroblu Magie 40

Panty met extra glans in 40 den van Oroblu. Sneldrogend katoen en onzichtbare versterking bij de tenen. Flat, met de hand gestikte naden voor maximaal comfort. Duurzame panty van een hoge kwaliteit!

23.95
NU € 23.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Mi-Bas Graphic Waves Knee-Highs 20
 

Oroblu Mi-Bas Graphic Waves Knee-Highs 20

Kniesokken van 20 den van Oroblu voor een prachtig effect met strepen. Een stevige kniesok van slijtvast materiaal dat een goede pasvorm geeft en een zachte en elastische band heeft ana de bovenkant. Vrouwelijke sokken voor een prachtige look!

12.95
NU € 10.36

Meer informatie

 
Image of Oroblu Mi-Bas Jeune 20 Sheer Knee-Highs
 

Oroblu Mi-Bas Jeune 20 Sheer Knee-Highs

Elegante kniesokken van Oroblu van 20 den. Deze kniesokken zijn gemaakt van slijtvast materiaal voor een volgzame en goede pasvorm. Een onzichtbare en versterkte teen. Perfecte kniesokken voor onder rokjes, jurkjes of kortere broeken.

7.95
NU € 7.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Mi-Bas Tricot Fishnet Knee-Highs
 

Oroblu Mi-Bas Tricot Fishnet Knee-Highs

Heerlijke kniesokken van Oroblu met een hoge kwaliteit. Deze kniesokken zijn gemaakt van microfiber materiaal met een zachte en comfortabele elastische band. Vrouwelijke sokken voor een mooie uitstraling.

15.95
NU € 15.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Nives Fine Wool Tights
 

Oroblu Nives Fine Wool Tights

Fijne gebreide wollen panty's in 90 den van Oroblú van zeer hoge kwaliteit. De panty heeft platte, met de hand genaaide zomen en in het kruis.

34.95
NU € 34.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Repos 70
 

Oroblu Repos 70

Mooie en doorschijnende panty in 70 den met compressie die de bloedsomloop verbetert. Een dubbel versterkte lycradraad zorgt ervoor dat dit model lang meegaat. Een ideale panty tijdens het vliegen en voor actieve benen. Onzichtbare teen versterking.Compressie...

25.95
NU € 25.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Repos 70 Mibas
 

Oroblu Repos 70 Mibas

Fijne kniekousen van Oroblú met brede rand, 70 den en medium compressie. Steun- en compressie kousen stimuleren de bloedcirculatie en verminderen vermoeide en gezwollen benen. Ook behandelen en voorkomen ze aderbreuk en verminderen de kans op een bloedprop....

12.95
NU € 12.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Repos 70 Opaque
 

Oroblu Repos 70 Opaque

Matte ondersteunende panty in 70 den van Oroblú. Deze fijne compressie panty's met lichte druk, 10-15 mmHg. Ideaal voor vliegreizen en voor degenen die veel staan op het werk. Met de hand gestikt, platte naden en zacht katoenen kruisje.Steun- en compressie...

25.95
NU € 25.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Satin 60
 

Oroblu Satin 60

Glanzende panty in 60 denier van Oroblu. Sneldrogend katoen en platte, met de hand gestikte naden, voor maximaal comfort. Rek de kousen op de juiste wijzen voordat u ze aandoet. Hiermee voorkomt u ladders in de panty.

25.95
NU € 25.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Satin 60 Singapour
 

Oroblu Satin 60 Singapour

Glanzende panty in 60 denier van Oroblu. Grenkil in katoen en platte, met de hand gezoomde naden voor maximaal comfort. Strijk de panty voorzichtig glad, voordat u deze draagt. Dan is het elastaan uitgerekt en voorkom je haakjes.

25.95
NU € 25.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Suntime Bronzing Effect Tights
 

Oroblu Suntime Bronzing Effect Tights

Een panty in 15 den van Oroblu die een mooie gebruinde look geeft. Een transparante en lichte panty met een unieke stijl die de huid laat ademen en een gevoel geeft van naakte benen. Deze panty heeft een onzichtbare versterking bij de tenen en platte...

18.95
NU € 15.16

Meer informatie

 
Image of Oroblu Tricot Fishnet Tights
 

Oroblu Tricot Fishnet Tights

Heerlijke panty van Oroblu met een soepele pasvorm. Deze panty is gemaakt hoge kwaliteit microfiber met een kruis van katoen. Een vrouwelijke panty die geweldig is onder rokjes of jurken.

21.95
NU € 21.95

Meer informatie

 
Image of Oroblu Warm And Soft Leggings
 

Oroblu Warm And Soft Leggings

Warme en mooie legging in 100 den van Oroblu. Micro fleece aan de binnenzijde en vlakke, met de hand gestikte naden voor maximaal comfort. Sneldrogend. Legging van een hoge kwaliteit!

31.95
NU € 31.95

Meer informatie

▲ up

Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid